Last news in Fakti

19 Декември, 2014 14:07 997 1

Ливърпул с оферта за играч на еврошампиона

  • ливърпул-
  • реал-
  • бензема

Мърсисайдци вадят 50 милиона за Карим Бензема

Ливърпул с оферта за играч на еврошампиона - 1
Снимка: БТА/AP

Тимът на Ливърпул ще направи всичко възможно да привлече качествен централен нападател през зимния трансферен прозорец и по този начин да реши един от големите проблеми на тима от началото на сезона.

Според "Дейли Експрес" мърсисайдци подготвят оферта от 50 милиона паунда за нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема. Изданието цитира испанския журналист Мануел Естебан, който твърди, че ако на "Сантиаго Бернабеу" получат стабилна оферта за французина, няма да се поколебаят да го пуснат. От своя страна в Реал искат да съберат заедно Кристиано Роналдо, Марко Ройс и Серхио Агуеро и в следващите месеци ще работят по реализирането на тази цел.

Проблемите в атаката на Ливърпул от началото на сезона са доста сериозни. Даниел Стъридж има едва три шампионатни мача и от края на август е контузен, докато Марио Балотели, Рики Ламбърт и Фабио Борини не се представят убедително. Поради тази причина в последните два мача на мърсисайдци Рахим Стърлинг започваше на върха на атаката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тит

    0 0 Отговор
    Първо разкарайте Роджърс,Балотели и още няколко дръвца !Бензема няма да се навие определено!