Last news in Fakti

19 Декември, 2014 15:51 1 025 0

Апостол Попов сменя ЦСКА с китайски тим

  • попов-
  • цска-
  • китай-
  • трансфер

Защитникът на ЦСКА най-вероятно ще се раздели с червените през зимната пауза

Апостол Попов сменя ЦСКА с китайски тим - 1
Снимка: БТА
Защитникът на ЦСКА Апостол Попов-Апата може да заиграе в китайското първенство. Това най-вероятно ще стане по време на зимната пауза на първенството ни, когато се очаква Апата да прекрати договорните си взаимоотношения с червените по взаимно съгласие. Преминаването на Попов в Китай се урежда от импресариото Милен Георгиев, който вече заведе там Емил Гъргоров и Георги Илиев.

В момента Апата е със статут на резерва в ЦСКА и най-вероятно ще се реши да осъществи трансфер в Китай.

Бъдещето на нападателя на Берое Венцислав Христов пък ще стане ясно до средата на януари. Чува се за интерес от Италия, ЦСКА също иска голаджията, чийто договор изтича след 6 месеца. Най-вероятно Христов ще доиграе сезона за Берое, след което ще премине на стадион "Българска армия".
 
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА