Last news in Fakti

19 Декември, 2014 17:58 896 1

Американец спечели спускането в Италия

  • спускане-
  • ски-
  • наймън

Австриец в болница с хеликоптер след падане

Американец спечели спускането в Италия - 1
Снимка: БТА/АР
Американският скиор Стивън Наймън спечели третата победа от Световната купа в кариерата си, след като триумфира в спускането във Вал Гардена (Италия). Любопитното е, че и предишните две победи на 32-годишния Наймън са на спускане във Вал Гардена (през 2006 и 2012 г.). Той премина трасето за 1:55,59 минути.
 
Американецът се оказа с 0,31 секунди по-бърз от норвежеца Киетил Янсруд. Трети остана представителя на домакините Доминик Парис, изостанал на 1,15 секунди зад победителя.
 
Австрийският скиор Флориан Шийбер претърпя тежко падане и беше откаран в болница с хеликоптер.
 
Според предварителната програма днешният старт трябваше да се проведе в събота, но беше изтеглен за по-рано, тъй като има опасения, че топлото време може да развали пистата. За неделя е предвидено състезание в Супер Джи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 танашиба танахака

    0 0 Отговор
    вчера минах от там-няма сняг...кви скиори,кви победители