Last news in Fakti

19 Декември, 2014 18:58 805 0

Босът на Сампдория поиска Балотели

  • балотели-
  • сампдория-
  • ливърпул

Нападателят първо трябва да се успокои, смята Фереро

Босът на Сампдория поиска Балотели - 1
Снимка: БТА/АР
Президентът на Сампдория Масимо Фереро обяви, че клубът му е готов да спаси нападателя на Ливърпул Марио Балотели от проблемите му в Англия. Според италианския бизнесмен италианският национал продължава да има проблеми основно с медиите и евентуален трансфер в младия отбор на Сампдория би му донесъл нужното спокойствие да покаже отново качествата си. 
 
Балотели премина в Ливърпул през лятото от Милан за 20 милиона евро, но оттогава е отбелязал само два гола за новия си клуб и все още не се е разписвал в английската Висша лига. 
 
"Балотели е жертва на медиите. Ако той играе в един млад отбор като нашия, трябва да се успокои, тогава ще играе с удоволствие и ще демонстрира качествата си", заяви пред италианските медии Масимо Фереро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА