Last news in Fakti

20 Декември, 2014 12:55 791 0

Менес: Ако не беше футболът, щях да съм в затвора

  • милан-
  • жереми менес-
  • затвор

Французинът разкри, че на младини е отказал оферта от Манчестър Юнайтед

Менес: Ако не беше футболът, щях да съм в затвора - 1
Снимка: БТА/ AP

Играчът на Милан Жереми Менес разкри, че ако не е бил футболът, той най-вероятно е щял да бъде в затвора.

„Не знам със сигурност, но ако не беше футболът, щях да съм в затвора”, сподели 27-годишният французин пред Gazetta dello Sport.

„Много от моите приятели се озоваха там заради кражби, наркотици и подобни неща. Когато си млад, искаш всичко, но нямаш никакви пари. Границата, която разделя щастливия живот от проваления такъв, е много тънка”, каза още Менес.

Бившият футболист на ПСЖ разкри, че на младини е отказал оферта от Манчестър Юнайтед: „Когато бях на 16 години, Алекс Фъргюсън ме искаше. Аз обаче отказах офертата, защото смятах, че това не е подходящият момент. Не казвам, че щеше да бъде лош ход, но бях твърде млад. Можеш да имам по-добра кариера, но не съжалявам за решението си”.

От началото на сезона Жереми Менес е вкарал 8 гола в Серия „А” за Милан. Той премина в тима на „росонерите” през месец юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА