Last news in Fakti

21 Декември, 2014 12:58 1 014 0

Торес пред завръщане в Ливърпул

  • торес-
  • ливърпул-
  • милан

Мърсисайдци обмислят да си върнат бившата голяма звезда през януари

Торес пред завръщане в Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР
Ливърпул сериозно обмисля да привлече в редиците си през януари Фернандо Торес, който в момента играе под наем в Милан от Челси, пише "Меил он Съндей". Въпреки това обаче клубът може да се сблъска със сериозната конкуренция на Атлетико Мадрид за "Ел Ниньо". В момента Торес е на "Сан Сиро", след като бе преотстъпен на тима за две години, но Милан няма намерение да търпи слабите му изяви и отборът иска да прекрати наема му още през зимата.
 
Торес успя да вкара само едно попадение в 10 мача и тотално разочарова. Според последни информации Ливърпул може би ще се опита да вземе испанеца под наем до лятото с опция за постоянен трансфер. Марио Балотели пък вероятно ще бъде преотстъпен, като се смята че Наполи е фаворит да го наеме.
 
Торес бе една от големите звезди на Ливърпул и преди да бъде продаден на Челси за 50 милиона паунда през 2010 година испанецът имаше 65 гола в 102 мача за "Мърсисайдци".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА