Last news in Fakti

21 Декември, 2014 13:29 920 0

Лудогорец урежда мач с тим от Бундеслигата

  • лудогорец-
  • контрола-
  • лагер-
  • вердер бремен-
  • хановер-
  • борусия мьонхенгладбах

Орлите най-вероятно ще излязат срещу Борусия Мьонхенгладбах, Хановер 96 или Вердер

Лудогорец урежда мач с тим от Бундеслигата - 1
Снимка: БТА/АР
Лудогорец ще изиграе контрола с елитен отбор от Бундеслигата по време на зимната подготовка на разградчани в Турция. "Орлите" вече уредиха проверка с 3-ия в таблицата на руската Висша лига - Динамо Москва, сега ще договорят и мач със западен отбор. Лудогорец най-вероятно ще излезе срещу Борусия Мьонхенгладбах, Хановер 96 или Вердер Бремен. Тепърва ще се водят преговори с кой от тях да бъде направена контрола.

Хановер вече има планирани 3 контроли на турска земя, като те са уредени. „Червените” могат да направят спаринг и на 14 януари, като ще се преценява дали Лудогорец да играе толкова рано след началото на лагера си.

По принцип желанието на Георги Дерменджиев е мачовете да са в края на лагера в Турция. Новият треньор на Вердер Виктор Скрипник също ще води отбора си в Белек, като Бременските музиканти ще са в Турция между 6 и 14 януари.

1/16-финалистът в Лига Европа - Борусия Мьонхенгладбах, ще бъде в Белек между 8 и 15 януари. Именно Жребчетата са най-вероятният съперник на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА