Last news in Fakti

22 Декември, 2014 11:16 822 1

Майкъла: Стойчо Младенов не мисли за бъдещето на ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • георги илиев майкъла-
  • цска

Според него треньорът харчи прекалено много от парите на клуба

Майкъла: Стойчо Младенов не мисли за бъдещето на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Легендата на ЦСКА и бивш изпълнителен директор на клуба Георги Илиев – Майкъла отправи поредна порция от критики срещу треньора на „червените“ Стойчо Младенов.

В интервю пред „7 дни спорт“ Майкъла разкритикува финансовата политика на клуба и харчовете, които треньорът прави за заплати и подготовки.

„Абсурдно е Стойчо Младенов да спести пари на ЦСКА. Това просто не му е в стила. Когато бях директор, отборът навсякъде пътуваше със самолет, едвам се нави да започнем да ходим на мач с автобус. Когато говорим за лагери, Стойчо, ако може, ще вземе целия персонал на клуба за 40 дни в Турция. За какво е тоя лагер в Турция, само да се харчат пари, които клубът няма. Това е неговият стил – да прави излишни харчове.

Спомням си преди време как се скарахме, защото всички в щаба ядяха месо за по 200 лева килограма. Казах му, че не е нормално и може да се хранят и с такова за по 30-40 лева. Така той не източва ЦСКА, а направо го заробва. Има преференциална заплата от 36-38 хиляди лева, която се плаща от кредитите на клуба. Защото ЦСКА се издържа на кредит.


Взимат се кредити, за да може отборът да влезе в евротурнирите и оттам да влязат някакви средства в клуба. Няма как да стане обаче, защото там Стойчо няма успехи. Той ще продължи да е в ЦСКА, докато в клуба има пари. След това ще си тръгне. За какво са му на ЦСКА 17 чужденци с по 15 хиляди евро заплата, като може да са петима?! Стойчо така е свикнал - всички собственици да му угаждат. Младенов не мисли за бъдещето на ЦСКА, защото то не го интересува. В клуба от евротурнири тази година са влезли точно 130 хиляди евро, след отпадането от Зимбру в Лига Европа. Заплатите на месец са половин милион евро. Разликата е огромна и от нея се вижда, че никой не мисли за бъдещето на ЦСКА.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    1 0 Отговор
    troicho e gola voda