22 Декември, 2014 20:00 928 0

Неймар преговаря с Барса за нов договор

  • неймар-
  • барселона-
  • договор

Каталунците искат да задържат нападателя поне до 2020 година

Неймар преговаря с Барса за нов договор - 1
Снимка: БТА/АР
Ръководството на Барселона е започнало преговори с Неймар за удължаване договора на нападателя за още два сезона, информира вестник "Спорт". Бразилският стрелец парафира за пет сезона с каталунците, след като премина в клуба от Сантош през 2013 година. Ако Неймар приеме условията за удължаване на контракта, той ще се обвърже с "блаугранас" до 2020 година.

Бразилецът вече е със статут на незаменим на стадион "Ноу Камп" и босовете на клуба искат да го задържат на всяка цена. С преподписването те целят да откажат всички кандидат-купувачи.

В информацията на изданието се уточнява, че въпреки разговорите между ръководството и бащата на Неймар, новият договор навярно няма да стане факт преди президентските избори в Барса през 2016 година.

"Надявам се, че аз, баща ми и Барселона ще останем заедно. Ние можем да изградим много здрава връзка", сподели Неймар пред репортери в Сао Пауло. Според изданието клаузата за откупуване ще остане на стойност 190 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА