Last news in Fakti

24 Декември, 2014 17:58 1 688 1

Монако предлага на Бербатов нов договор

  • бербатов-
  • монако-
  • договор

Монегаските искат да продължат да използват услугите на българския нападател

Монако предлага на Бербатов нов договор - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят Димитър Бербатов е получил предложение за нов договор с тима си Монако, съобщават медиите във Франция. Настоящият контракт на българина е до края на сегашния сезон, но от ръководството на клуба се надяват да го задържат още по-дълго на "Луи II" и за това са му подготвили оферта за още една година.

Предишният договор на Бербо бе подписан през май тази година, а от началото на сезона в Лига 1 Митко има пет гола в 12 мача. В последно време българинът е преследван от контузии, като последната травма е в ханша на футболиста. Според медиите във Франция още трима играчи на Монако разговарят за нови договори с клуба - Лайвин Курзава, Андреа Раджи, Жереми Тулалан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    ЛИВЕРПУЛ и АРСЕНАЛ, два велики футболни клуба да изпуснат гения на футбола БЕРБАТОВ,като ФУЛЪМ им го предлагаше на символична цена,а да вземат две кленчета,КАТО НАПАДАТЕЛИ !ЕДИНИЯ шашаригав
    БАЛОТЕЛИ,А ДРУГИЯ се спъваше в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕТ и незнаеше на кой свят е!..........Браво на РИБОЛОВЛЕВ !МИТКО още ще му се отплати!