Last news in Fakti

16 Януари, 2015 17:35 947 0

Боровец очаква елита на фрийстайл сноуборда в Европа

  • боровец-
  • сноуборд-
  • фрийстайл-
  • състезание-
  • войчех павлушак

Това ще е първото подобно събитие в България

Боровец очаква елита на фрийстайл сноуборда в Европа - 1
Снимка: Facebook, Red Bull Fragments

На 24 януари (събота) Боровец ще приеме уникално състезание. Някои от водещите фрийстайл-сноубордисти от Европа ще участват в надпреварата, която е първа по рода си у нас. Участие ще вземат общо 40 състезатели, които ще се борят за титлата.

„На 24 януари най-доброто от градската среда ще бъде пренесено на Боровец, където ще ви смаем с трасето: две линии с по 8 и 5 уреда, класически „стеърс сетъп“ и високоскоростна секция ще бъдат арената за „игра“ на елита на българската и европейска сноуборд фристайл сцена“, съобщиха организаторите от Red Bull Fragments.

Те добавиха, че като гост в журито влиза полякът Войчех Павлушак, който е сред известните фрийстайл състезатели от екипа на Red Bull.

Всеки състезател сам ще избира броя и сложността на линиите си – кога, колко и какви трикове да извърши в определеното време. Организаторите обявиха и конкурс за най-добра екшън снимка.

На почетната стълбичка ще се качат трима състезатели, а първенецът ще получи голямата награда на Red Bull Fragments, която засега остава изненада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА