Last news in Fakti

24 Януари, 2015 20:17 1 711 1

Гол на Бербатов донесе победа за Монако

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • лил

Монегаските победиха Лил с 1:0

Гол на Бербатов донесе победа за Монако - 1
Снимка: БТА/ AP

Българският нападател Димитър Бербатов донесе победата на своя Монако в гостуването на отбора срещу Лил в мач от 22-ия кръг на френската Лига 1.

Първото полувреме не предложи особени емоции за феновете. Двата отбора разчитаха основно на защитни действия и борба в центъра на терена. Единствената по-чиста ситуация се откри пред играчите на Лил след силен удар на Кубемба, спасен от Субашич.

Играчите на Монако се разиграха през второто полувреме. Силва изведе добре Моутиньо, който от чиста позиция прати топката над вратата. В 57-та минута Караско центрира от фаул и Бербатов засече топката с глава за 1:0 в полза на Монако. Това беше шести гол за българина през сезона във френския шампионат. В 75-та минута отново Бербатов бе оставен непокрит в противниковото наказателното поле, но ударът му мина край гредата.  В 79-та минута Сидибе отбеляза с глава за Лил, но попадението бе отменено заради засада.

След тази победа Монако се намира на 5-та позиция в класирането на Лига 1 с актив от 39 точки.  Лил е на 12-то място с 27 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Цялата компания гледахме мача!Ако приятелите в Imot.bg имат достъп до сайт МОНАКО,ще видят и видио!БЕРБАТОВ е гений!
    Всички МАД.РНИЦИ в българската по футбол федерацията да си ходят!.......