Last news in Fakti

24 Януари, 2015 21:36 947 0

Барселона размаза Елче

  • барселона-
  • елче-
  • испания

Каталунците победиха с 0:6

Барселона размаза Елче - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Барселона постигна победа с 0:6 в гостуването си на Елче от 20-ия кръг на Ла Лига.

Гостите наложиха преимущество още в началото на мача. В 14-та минута Алба изпълни ефектен удар от въздуха, пращайки топката над гредата. В 21-та минута Меси отправи красив фалцов удар от границите на наказателното поле, минал на сантиметри покрай вратата. Футболистите на Елче отвърнаха с добра контра-атака, като удар на Фажир бе спасен от Браво. В 26-та минута отново Фажир стреля добре от фаул, но вратарят на „каталунците“ пак беше на мястото си. В 35-та минута Шави намери от фаул Пике, който стреля силно и отбеляза за 0:1 в полза на Барселона.

Барселона продължи да доминира и през второто полувреме. Тогава Неймар проби в противниковото наказателно поле, където бе повален от Пелегрин и съдията отсъди дузпа, която бе реализирана от Меси за 0:2. В 57-та минута Фажир остави Елче с човек по-малко, след като получи втори жълт картон за нарушение срещу Рафиня. В 69-та минута Меси изведе по отличен начин Неймар, който отбеляза за 0:3. В 71-та минута Меси и Неймар направиха добра комбинация, завършена от бразилеца за 0:4. В 88-та минута Меси се измъкна от двама бранителя и отбеляза за 0:5. В 90-та минута Неймар намери Педро на много чиста позиция и той отбеляза за крайното 0:6.

След този резултат Барселона продължава да е на второ място в класирането на испанския шампионат с актив от 47 точки. Елче се намира на 17-та позиция с актив от 17 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА