Last news in Fakti

24 Януари, 2015 21:54 1 079 0

Левски победи Карабах в мач с 4 дузпи

  • левски-
  • карабах-
  • контрола

Сините вратари спасиха две дузпи на противника

Левски победи Карабах в мач с 4 дузпи - 1
Снимка: БТА

Отборът на Левски изигра силен мач и победи азербайджанския Карабах в контролна среща от подготовката на тима в Турция.

Мачът започна силно за казахстанците, които получиха дузпа още в 4-та минута заради игра с ръка на Велев. Вратарят Илиев обаче се намеси подобаващо и спаси наказателния удар, изпълнен от Алмейда. В 10-та минута Аниете бе съборен в противниковото наказателно поле и последва дузпа и за „сините“, която бе реализирана от Домовчийски за 1:0. В 18-та минута добра българска атака бе завършена от Краев с удар в гредата. След това Илиев трябваше да отразява няколко добри шута на футболистите на Карабах.

Второто полувреме започна с гол за Левски. Домовчийски се възползва от недоразумение в противниковата защита и отбеляза за 2:0. В 50-та минута многоходова атака на Левски бе спряна след игра с ръка в наказателното поле на Карабах и последва нова дузпа, реализирана от Аниете за 3:0. Поредна дузпа бе отсъдена в 69-та минута, този път в полза на азерите за игра с ръка на Нину. Резервният вратар на Левски Йоргачевич обаче спаси ударът на Диас. В 78-та минута Кулиев стреля опасно, но топката мина покрай вратата на Йоргачевич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА