24 Януари, 2015 22:43 757 1

Ливърпул не победи Болтън, Лестър изхвърли Тотнъм

  • ливърпул-
  • тотнъм-
  • лестър

Изненадите в турнира за Купата на Футболната Асоциация продължават

Ливърпул не победи Болтън, Лестър изхвърли Тотнъм - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Ливърпул не успя да победи Болтън в мач от четвъртия кръг на турнира за Купата на Футболната Асоциация завършил при резултат от 0:0.

Мачът на „Анфийлд“ мина под доминацията на „мърсисайдци“. В 12-та минута Хендерсън стреля опасно, но топката бе отбита от вратаря Богдан. В 18-та минута стражът на Болтън трябваше да избива и опасен шут от далеч на Коиутиньо. В 37-та минута Лалана стреля опасно, но право в тялото на Богдан. В 59-та минута шут на Стърлинг беше отразен, а при добавката Манкийо стреля покрай гредата. В 71-та минута Борини стреля точно в ъгъла, но отново Богдан показа отличен рефлекс. В добавеното време пък Борини стреля добре с глава, но топката мина покрай гредата. Така интригата между двата отбора ще трябва да бъде решена в мач реванш.

В същото време отборът на Тотнъм отпадна от надпреварата след домакинска загуба от Лестър с 1:2.

Мачът на „Уайт Харт Лейн“ започна отлично за домакините, които поведоха още в 19-та минута след гол от дузпа на Таузенд за 1:0. „Шпорите“ задържаха преднината си до 83-та минута, когато Уойоа възстанови равенството с гол за 1:1. В продълженията пък Шлуп засече от воле центриране на Симпсън и реализира красив гол за крайното 1:2, осигурявайки на Лестър продължаването в следващия кръг на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Ексклузивно: "Ливърпул" преговарят за звезда на "Борусия Дортмунд"

    http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/ekskluzivno-livarpul-pregovaryat-za-zvezda-na-borusiya-dortmund.html