25 Януари, 2015 00:02 900 0

Лацио отнесе Милан

  • лацио-
  • милан-
  • италия

Столичани спечелиха дербито с 3:1 след обрат

Лацио отнесе Милан - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Лацио спечели домакинството си срещу Милан с 3:1 в мач от 20-ия кръг на италианската Серия А.

Мачът започна шеметно за „росонерите“, които поведоха още в 4-та минута. Тогава Менес открадна една топка в центъра на терена, напредна и с прецизен шут откри за 0:1. Футболистите на Лацио бързо иззеха инициативата в мач и започнаха да редят атака след атака. В 18-та минута Клоза бе изведен зад противниковата защита, но не успя да преодолее вратарят Лопес, а при добавката Кандрева изпрати топката покрай гредата. В 20-та минута удар на Клозе с глава мина над вратата. В последствие Кандрева бе изведен сам срещу вратаря, но Лопес отново се справи със ситуацията. В 38-та минута Пароло изведе добре

Маури, който не успя да отбележи от близо.
Още в началото на второто полувреме домакините достигнаха до равенството. В 47-та минута Пароло засече центриране с шут от въздуха и отбеляза за 1:1. В 51-та минута Клозе се възползва от грешка в защитата на Милан, открадна една топка и от малък ъгъл отбеляза за 2:1. В 66-та минута Пароло стреля от далеч и ударът му мина покрай вратата. Всичко приключи в 80-та минута, когато Пароло завърши добра атака на скорост за крайното 3:1.

След този резултат отборът на Лацио се изкачи третото място в италианския шампионат с актив от 34 точки. Милан остава на 8-то място с актив от 26.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА