25 Януари, 2015 13:05 1 639 0

Моуриньо: Аз и футболистите трябва да се засрамим

  • жозе моуриньо-
  • срам-
  • челси

Португалецът бе страшно разочарован след отпадането на Челси от ФА Къп

Моуриньо: Аз и футболистите трябва да се засрамим - 1
Снимка: БТА/АP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо беше изключително разочарован след отпадането на неговия тим от турнира за Купата на Футболната Асоциация.

„Сините“ допуснаха шокираща домакинска загуба от 2:4 срещу третодивизионния Брадфорд. Португалецът определи този резултат като срамен за него и целия отбор.

„Аз и моите играчи трябва да се чувстваме засрамени. За мен всеки голям  отбор, който губи от такъв от по-ниска дивизия трябва да се чувства опозорен. Това обаче е красотата на ФА Къп. По-добрият отбор може да загуби от по-слаб. Естествено това най-често се случва в тази страна и в този спорт. Поздравявам Брадфорд за това, което постигнаха. Те направиха голям мач за себе си и за историята на своя клуб.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА