26 Януари, 2015 12:00 643 0

ПСЖ с ценен успех в Лига 1

  • псж-
  • сент етиен-
  • ибрахимович

Дузпа реазлизирана от Ибра порази коравия тим на Сент Етиен

ПСЖ с ценен успех в Лига 1 - 1
Снимка: АП/БТА

Шампионът на Франция Пари Сен Жермен победи с минималното 1:0 като гост Сент Етиен в двубой от 22-ия кръг в Лига 1 и се изкачи на второто място в класирането.

Единственото попадение в срещата реализира Златан Ибрахимович от дузпа в 60-ата минута на двубоя. Бившия играч на ПСЖ Жереми Клеман игра с ръка в наказателното поле и главният рефер бе безкомпромисен. Златан също не се поколеба и порази противниковата врата с плътен шут покрай гредата.

Това беше първо поражение за Сент Етиен в първенството от 5 октомври насам, когато "зелените" отстъпиха с 0:1 като домакин на Тулуза. Сент Етиен също така нямаше загуба в 12 мача поред в първенството.

За ПСЖ това беше втори успех на "Стад Жофроа Гишар" от началото на годината, след като се наложи над тима на Кристоф Галтие за Купата на Лигата. На 13 януари единственото попадение отново беше дело на Ибрахимович.

С успеха тук парижани събраха 44 точки, колкото има и Олимпик (Марсилия). На върха е Лион с 48. Сент Етиен е 4-и с 40 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА