26 Януари, 2015 17:50 769 0

Левскарите вдигат нов празник, за да спасят баскетболния тим

  • левски-
  • шоу-
  • син празник-
  • спасение-
  • арена армеец

Спечелените средства ще отидат в касата на клуба, който изживява тежки времена

Левскарите вдигат нов празник, за да спасят баскетболния тим - 1
Снимка: БТА

Баскетболният Левски ще опита да продължи съществуването си с демонстративно шоу в столичната зала „Арена Армеец“.

Нов син празник ще събере левскарската общност на 15 февруари от 15:00 часа по идея на Томислав Русев, като спечелените средства ще отидат в касата на клуба, който изживява тежки времена.

Тити Папазов и момчетата му застанаха зад плана, след като „сините“ герои в баскетболни екипи показаха на феновете, че остават до край верни на идеята, а феновете им отговориха подобаващо с пълна подкрепа от трибуните.
 
Георги Иванов-Гонзо, Стойчо Стоев и футболният Левски също вече подадоха ръка на идеята, и ще се включат в шоуто. Баскетболисти, футболисти, ветерани и фенове ще предложат много сини страсти и емоции, достойни за името на Левски, съобщиха от ръководството на баскетболния тим на официалния си сайт.

Билетите ще са на цена от 10 лева, а залата ще бъде предоставена на клуба безвъзмездно.

Програмата ще се изяснява в следващите седмици, а привържениците на отбора ще могат да предлагат своите идеи и желания както на официалния сайт на Левски, така и на страницата на тима в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА