Last news in Fakti

26 Януари, 2015 19:56 954 2

Роджърс: Балотели остава

  • марио балотели-
  • брендън роджърс-
  • ливърпул-
  • трансфер

Италианските медии писаха за интерес от страна на Лацио

Роджърс: Балотели остава - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че Марио Балотели няма да напуска тима през януарския трансферен прозорец.

Италианският нападател се намира в тежък период, като от началото на сезона няма отбелязан гол във Висшата лига. В последния мач на „мърсисайдци“ срещу Болтън за ФА Къп пък Балотели бе оставен извън групата.

„Той се намира в труден период, но е добро момче. Прочетох, че някои медии пишат за евентуален негов трансфер – това не е вярно“, заяви Роджърс, цитиран от Football-Italia.net.

„Аз съм показал, че ако играчите, оставени извън тима поради някаква причина, имат всички шансове да се върнат, ако работят усилено и са фокусирани в тренировките“, сподели още наставникът на Ливърпул.

В италианските медии се заговори за интерес от няколко тима, като в последните дни се смяташе, че Лацио се е насочил към Балотели. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Е как да напусне като никой не го ще,куцото магаре.Само патока Роджърс даде пари,за да го привлече.От Италия го изгониха за некадърност тоя брикет,а Ливърпул го купи.За да го изхвърлят от Калчото,смятай какъв играч е.
  • 2 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Италиански клубове искат футболисти на "Ливърпул"

    http://liverpool.operatura.info/?p=2313