Last news in Fakti

27 Януари, 2015 13:20 904 0

Емил Данчев: ЦСКА е фаворит за титлата

  • цска-
  • лудогорец-
  • данчев-
  • фаворит-
  • титла

Да не отписваме Левски и Литекс, заяви мениджърът на Бербатов

Емил Данчев: ЦСКА е фаворит за титлата - 1
Снимка: БТА
Личният мениджър на Димитър Бербатов - Емил Данчев, даде оценката си за нивото на родната "А" група. Бившият изпълнителен директор на ЦСКА също така прогнозира битката за шампионската титла между червените и Лудогорец. Данчев похвали сегашното ръководство на армейците и обяви, че именно те са фаворити за първото място.

"Предстои много тежка, дори свирепа битка. Но не само ЦСКА и Лудогорец имат апетит за титлата - спо­ред мен и други отбори са способни да се намесят в спо­ра. Да не бързаме да отпис­ваме Литекс и Левски".

"В най-добра позиция обаче е ЦСКА. В отбора действаха бързо със селекцията, попълват състава на нужните пос­тове и според мен са способ­ни да удържат натиска на Лудогорец и да запазят мястото си на върха. Това обаче няма да е никак лесно", коментира Данчев пред "Тема спорт".

"Не обичам да обсъждам организационните въпроси в клуба. Ще кажа само, че ЦСКА се уп­равлява добре и се надявам да продължи да върви във възходяща посока. Неслучайно придобих и акции", добави мениджърът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА