Last news in Fakti

27 Януари, 2015 17:25 1 081 0

Александът Тодоров: Бунтове в ЦСКА няма, Илиев и Томов не са приятели

  • александър тодоров-
  • бунт-
  • цска

Според него заплатите на футболистите трябва да бъдат изплатени до края на седмицата

Александът Тодоров: Бунтове в ЦСКА няма, Илиев и Томов не са приятели - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Томов отхвърли спекулациите за бунт на футболистите в отбора заради липса на пари и заяви, че най-вероятно те ще си получат заплатите до края на седмицата.

В специално организирана пресконференция днес, Тодоров отрече да има някакво напрежение между капитана на отбора Валентин Илиев и основния акционер Александър Томов.  Според него подготовката на ЦСКА в Турция въври отлично и треньорът Стойчо Младенов е много доволен от показания потенциал.

„Най-вероятно футболистите ще си получат заплатите до края на седмицата. Това за бунта, за който говорите са големи медийни спекулации.  ЦСКА е един от сравнително редовните платци на заплати, а и те са високи за нивото на българското първенство. Не смятам, че 3-4 дни закъснение са много, особено на фона на сумата, която трябва да се заплати. 400 000 лева на месец, не е сума, която се намира лесно.  Футболистите разбират тази ситуация много добре и едва ли ще направят някаква трагедия.

Валентин Илиев и Александър Томов не са приятели. Единият е ръководител, другият е футболист. Не виждам какво напрежение може да има. Техните отношения са изцяло служебни. Нормално един ръководител да каже на футболист, че не е негова работа да коментира финансовото състояние на клуба.

Подготовката в Турция върви много добре и Стойчо Младенов е наистина доволен. Доколко са подготвени футболистите ще разберем като започне полусезона.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА