Last news in Fakti

27 Януари, 2015 19:11 808 0

Марек загуби и последния си мач в Шампионската лига

  • марек юнион ивкони-
  • локмотив новосибирск-
  • шампионска лига

Дупничани отстъпиха на Локомотив Новосибирск с 3:0 гейма

Марек загуби и последния си мач в Шампионската лига - 1
Снимка: БТА

Отборът на Марек Юнион Ивкони загуби последния си мач от волейболната Шампионска лига.

Отборът от Дупница отстъпи в гостуването си  на руския Локомотив Новосибирск с 3:0 гейма (24:26, 18:25, 18:25). По този начин българският тим завършва на последно място в своята група от турнира с актив от една победа и пет загуби. Убедителен победител е именно руския отбор с пето успеха от шестте си мача.

Първият гейм бе най-оспорван в срещата, като през цялото време двата отбор поддържаха разлика от по 1 или 2 точки. Българите дори водиха в първата техническа пауза с 16:15. Волейболистите на Локомотив обаче издебнаха своя шанс като спечелиха геймбола си при 24:25 и взеха частта с 24:26.

Вторият гейм също започна равностойно, като руснаците водиха само със 7:8 при първата техническа пауза. Те постепенно вдигнаха нивото на играта си и дръпнаха с 12:16 при втората техническа пауза, за да спечелят частта с 18:25.

Третата част също започна много равностойно и Марек дори водеше с 14:13. Дълга серия от точки на руските играчи им помогна да дръпнат в резултата в решителния момент от гейма, който спечелиха с 18:25.

Най-резултатен в мача беше волейболистът на Марек Станислав Величков, който реализира 12 точки. За Локомотив най-добър беше Илияс Куркаев с 11.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА