Last news in Fakti

28 Януари, 2015 16:01 1 219 0

Роналдо отнесе наказание от само 2 мача

  • роналдо-
  • червен картон-
  • реал мадрид-
  • кордоба-
  • наказание

Португалецът пропуска двубоите срещу Реал Сосиедад и Севиля

Роналдо отнесе наказание от само 2 мача - 1
Снимка: БТА/АР
В Реал Мадрид си отдъхнаха, след като суперзвездата на отбора Кристиано Роналдо получи 2 мача наказание заради червения си картон от мача срещу Кордоба в събота. Тогава носителят на Златната топка бе изгонен за ритник срещу футболиста на домакините Едмар, а освен това се сдърпа и с други съперници. Също така докато напускаше терена той провокира феновете на домакините. 

Заради провиненията си наказанието трябваше да бъде между 2 и 4 мача, но според очакванията той получи минималния брой срещи, така че няма да играе в двубоите с Реал Сосиедад в събота и срещу Севиля следващата сряда. И двата мача са на „Сантяго Бернабеу”, така че липсата на Роналдо едва ли ще бъде фатална. Той обаче ще се върне за градското дерби срещу Атлетико на 7 февруари на „Висенте Калдерон”. 

Като смекчаващо вината обстоятелство бе приет фактът, че това е първото изгонване на Кристиано през сезона, а освен това веднага след мача той се извини на Едмар за постъпката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА