Last news in Fakti

28 Януари, 2015 19:25 1 073 0

Левски не успя да победи втория в Молдова

  • левски-
  • милсами-
  • контрола-
  • бедоя-
  • дузпа

Левски изпусна дузпа в началото на мача

Левски не успя да победи втория в Молдова - 1
Снимка: БТА
„Левски“ изпусна да победи втория в класирането на молдовското първенство Милсами. Двата тима направиха нулево равенство. Срещата беше трета за „сините“ по време на лагера в Турция и четвърта за тази зима. До момента левскарите имат две победи (над Вихрен и Карабах) и две равенства (срещу Ворскла и Милсами).
 
„Сините“ в този мач играха в юбилейния екип в жълто-червено, тъй като съперникът беше в син екип. Тимът на Стойчо Стоев получи ранен шанс да открие резултата.
 
В осмата минута намиращият се на проби Осман Джалоу проби в наказателното поле отдясно и беше съборен от вратаря на молдовците. Бедоя обаче не успя да вкара от бялата точка, тъй като ударът му беше спасен от Бантиш.
 
Като цяло „Левски“ беше по-добрият на терена през целия мач и изпусна да победи съперника. Пропуски през първото полувреме направиха Луис Педро, Джалоу, Борислав Стойчев и Роман Прохазка.
 
Джалоу пропусна да се разпише още в началото на второто полувреме. След това негово попадение при добавката на удар на Валери Домовчийски беше отменено заради засада. Домовчийски не успя да открие резултата 20 минути преди края, когато се оказа в добра позиция след двойно подаване с Бедоя. Минута преди края Борислав Цонев при удобна възможност за гол от границата на наказателното поле стреля над вратата.
 
Следващата контрола на „Левски“ е на 5 февруари, когато тимът на Стойчо Стоев ще се изправи срещу полския Лех (Познан).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА