Last news in Fakti

29 Януари, 2015 17:30 591 0

Вижте съперниците на Рилецу в Балканската лига

  • рилски спортист-
  • балканската лига-
  • росен барчовски

Българите ще играят с отборите на Кожув и Сигал Прищина

Вижте съперниците на Рилецу в Балканската лига - 1
Снимка: БТА

Тимът на Рилски спортист (Самоков) ще се изправи срещу отборите на Кожув (Македония) и Сигал Прищина (Косово) в група "D" от втората фаза на Балканската лига.

Момчетата на Росен Барчовски имат актив от победа и загуба от първата фаза. На 4-и февруари Рилски спортист е домакин на Сигал Прищина (Косово), а на 11-и гостува на Кожув (Македония).

На 25-и февруари Рилски спортист ще играе с Кожув, а на 3-и март ще гостува на Сигал Прищина. Победителите от двете групи ще продължат напред директно на полуфинал. Вторите и третите в класирането ще играят четвъртфинали, а последните и в двете групи отпадат. Четвъртфиналите и полуфиналите ще се играят на разменено гостуване, като домакин на вторите срещи ще бъде отборът с по-предно класиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА