Last news in Fakti

29 Януари, 2015 18:30 942 1

Серина определи Кийс за бъдещата номер 1

  • серина уилямс-
  • мадисън кийс-
  • бъдещата номер 1
Серина определи Кийс за бъдещата номер 1 - 1
Снимка: БТА/АР

Световната номер 1 бе много впечатлена от представянето на сънародничката си Мадисън Кийс на Откритото първенство на Австралия.

Най-добрата тенисистка в света предрече блестящо бъдеще на 19-годишната Кийс, срещу която игра на полуфинал от турнира. Изгряващата звезда направи всичко по силите си, за да затрудни Серина, но все пак отстъпи с 0:2 сета, 7:6 (5), 6:2.в отделните част.

Серина спечели първия сет в тайбрек след много тежки 45 минути, а във втория младата й съперничка спаси осем мачбола преди да преклони глава.

"Бях малко разочарована в края на мача. Имах толкова много мачболи, а просто не можех да го затворя, което обикновено не ми се случва. Но трябва да призная, че тя игра много добре. Сервираше страхотно. Аз наистина съм й голям фен. Мадисън е невероятна, изключиелно позитивна, чудесна тенисистка. За мен беше чест да играя с бъдещата №1 в света", заяви Серина след успеха си.

В събота Уилямс ще излезе на корта срещу гаджето на Григор Димитров Мария Шарапова за своя 23-и финал в Големия шлем. Равносметката за нея от тях до този момент е забележителна - 18 титли и само 4 загуби.

"Всеки ще очаква от мен да спечеля, но Мария играе невероятно. Тя беше почти аут от турнира, но се върна, а играта й върви във възходяща линия във всеки следващ мач. Мисля, че е добре, че №1 и №2 ще бъдат на финала - това ще бъде един вълнуващ мач", надъхано каза още Серина Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    0 0 Отговор
    Серина ще натупа Маша, а после Гришата ще трябва да я утешава на някой мексикански плаж...... Или пъм Шарапова да вземе да спечели, та Григорий да си направи едно селфи с купата на шампиона. С тази вяла игра която демонстрира, ще си изгуби младините в опит да вземе турнир от шлема.