Last news in Fakti

29 Януари, 2015 19:39 1 442 0

Челси бърза да смени Шурле с Куадрадо

  • челси-
  • шурле-
  • куадрадо

Лондончани очакват над 30 млн. паунда за немския национал

Челси бърза да смени Шурле с Куадрадо - 1
Снимка: БТА/AP

Тимът нс Челси е все по-близо до раздяла с Андре Шюрле, съобщават медиите в Англия. Целта на "сините" от Лондон е с осигурените средства от продажбата му да привлекат в редиците си звездата на Фиорентина Хуан Куадрадо.

Двете сделки са в напреднала фаза и няма да бъде изненада, ако колумбийският национал се окаже на линия за предстоящия шампионски сблъсък с Манчестър Сити.

Почти сигурно световният шампион с Германия пък ще се завърне в родината си, където най-сериозен интерес към него проявява вторият в Бундеслигата Волфсбург. Сумата, която се очаква да приберат "сините", надвишава 30 млн.паунда.

Трансферната сума ще бъде повече от достатъчна, за да платят освобождаващата клауза в договора на Куадрадо. Според контракта му с клуба от "Артемио Франки" латиноамериканецът може без проблеми да премине в тима, който се съгласи да плати 26,8 млн. паунда за правата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА