Last news in Fakti

30 Януари, 2015 12:59 770 0

Агентът на Погба: Той може да напусне Юве

  • погба-
  • райола-
  • трансфер-
  • ювентус

Мино Райола прикани заинтересованите клубове да вадят офертите за неговия клиент

Агентът на Погба: Той може да напусне Юве - 1
Снимка: БТА/АР
Феновете на Ювентус изтръпнаха, след като мениджърът на Пол Погба направи изключително сериозен намек, че клиентът му може скоро да напусне отбора. Около бъдещето на френския национал се шуми изключително много, въпреки че той дори преподписа договора си с торинци. Изказването на Мино Райола пък със сигурност ще накара Манчестър Юнайтед и Челси да увеличат още повече интереса си към френския футболист.
 
"Искам клубът, който го купи, да повярва в него и да плати за него", обяви Райола, цитиран от "Дейли Стар".
 
"Ако Пол напусне Ювентус, това ще бъде, за да отиде в друг топ клуб. Това ще се случи следващата година, ако не тази. Според мен Пол е на същото ниво, включително и икономически, с останалите много големи звезди, а освен това разполага и вече с подобна репутация, така че може и да остане тази година в Юве и да напусне следващата".
 
"Той е наистина една голяма звезда, която може да смени принадлежността си в края на сезона", завърши Райола.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА