Last news in Fakti

30 Януари, 2015 14:00 914 1

ЦСКА продаде Буш в Англия

  • цска-
  • шефийлд уензди-
  • трансфер-
  • буш

В касата на клуба ще влязат 500 хиляди евро

ЦСКА продаде Буш в Англия - 1
Снимка: БТА
ЦСКА прие оферта за нападателя на тима Сержиу Буш. Новият клуб на румънеца е Шефийлд Уензди, а сумата, която "армейците" ще вземат за него е 500 хиляди евро. Днес Буш ще мине медицински прегледи на Острова, след което ще договори и последните подробности около личните си условия по контракта.

22-годишният футболист пристигна на "Българска армия" и много бързо се приспособи към отбора. За 19 мача през есента в "А" група той отбеляза 10 гола и е лидер в листата на голмайсторите в първенството.

Шефилд Уензди е създаден през 1867 година. Играе официалните си мачове на стадион "Хилзбъро". Старши треньор на отбора е Стюърт Грей. "Совите" са трикратен носител на Купата на английската асоциация, печелят Купата на лигата и Къмюнити шийлд. От вчера е клубът е собственост на тайландски консорциум, който закупи 100 процента от акциите на клуба от Милан Мандарич срещу 30 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    tia sa ludi da vzimat chorbe