Last news in Fakti

30 Януари, 2015 18:10 616 0

Официално: Милан привлече Дестро

  • матия дестро-
  • милан-
  • рома-
  • серия а

Нападателят ще играе в Милано под наем до края на сезона

Официално: Милан привлече Дестро - 1
Снимка: БТА/ AP

Матия Дестро вече официално е футболист на Милан. „Росонерите“ обявиха, че са привлекли нападателя на Рома под наем с опция за откупуване през лятото.

Според медиите в Италия Милан ще заплати 17 милиона евро на „вълците“,  за да откупи правата на 23-годишния италианския национал.

Роденият в Асколи футболист изигра 16 мача през настоящия сезон с екипа на „джалоросите“, отбелязвайки пет гола в калчото.

„Много съм щастлив да съм тук и да съм част от Минал. Вече разговарях с треньора Филипо Индзаги, нямам търпение да заиграя за тима. Наставникът ще реши каква ще е ролята ми на терена – аз имам огромно желания да го впечатля“, заяви Дестро пред MilanNews.it.

„Това е чудесна възможност за мен. Поздравявам всички тифози на Милан. Ние ще направим всичко възможно, за да печелим победи в първенството“, заяви още нападателят.

Милан заема 11-ата позиция във временното класиране на италианското първенство. Следващият мач на тима е в неделя – домакинство на Парма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА