30 Януари, 2015 19:50 900 0

Монтела потвърди: Куадрадо ще играе в Челси

  • хуан куадрадо-
  • фиорентина-
  • челси-
  • винченцо монтела

Лондончани ще платят 30 милиона евро за колумбиеца

Монтела потвърди: Куадрадо ще играе в Челси - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела потвърди новината, че Хуан Куадрадо ще премине в английския Челси.

Според медиите на Острова лондончани ще платят 30 милиона евро за колумбийския национал, като в сделката ще бъде включен и Мохамед Салах, който ще завърши сезона на „Артемио Франки“.

„Честно казано, това беше нещо, което трябваше да се случи. Като треньор съм разочарован, но от прагматична гледна точка цената е толкова висока, че си заслужава“, сподели Монтела, цитиран от Football-Italia.net.

„Куадрадо винаги е демонстрирал професионализъм. Радвам се за него, защото ще играе в много добър отбор. Ние ще вземем Салах, който трябва да се адаптира в италианския футбол”, сподели още Монтела.

Според някои източници Куадрадо вече се е сбогувал със съотборниците си във Флоренция и се очаква до часове да парафира договора си с Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА