30 Януари, 2015 23:41 939 0

ПСЖ излезе втори след победа над Рен

  • псж-
  • рен-
  • лига 1-
  • езекиел лавеци

Лавеци бе автор на единствения гол в срещата

ПСЖ излезе втори след победа над Рен - 1
Снимка: БТА/ AP

ПСЖ се изкачи временно на втората позиция във френското първенство, след като победи у дома Рен с 1:0 в първа среща от 23-ия кръг.

Единственото попадение в мача бе дело на Езекиел Лавеци, който се разписа с 29-ата минута след подаване на Хавиер Пасторе. Парижани размениха няколко бързи подавания и матираха защитата на гостите, с което си осигуриха и трите точки.

Така възпитаниците на Лоран Блан събраха актив от 47 точки и се доближиха до Лион, който има 48, но и мач по-малко. Утре третият в таблицата Марсилия приема Евиан.

В неделя от 22:00 часа българско време пък е дербито на кръга между Монако и Лион. „Монегаските”, в чийто тим е и българинът Димитър Бербатов, нямат загуба в Лига 1 от месец ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА