31 Януари, 2015 12:00 816 0

Юнайтед пожела да привлече Наинголан

  • манчестър юнайтед-
  • рома-
  • наинголан

Англичаните готвят оферта от 40 милиона за халфа на Рома

Юнайтед пожела да привлече Наинголан - 1
Снимка :БТА/ AP

Английският гранд Манчестър Юнайтед е готов да извади 40 милиона за халфа на Рома Раджа Наинголан, твърди "Кориере дело Спорт".

Правата на белгиеца се държат по 50% от Каляри и Рома, така че "червените дяволи" трябва да преговарят поотделно и с двата клуба, за да договорят евентуален негов трансфер.

Очакваше се "вълците" да откупят изцяло правата на играча след края на сезона, като това се считаше само за формалност, но сега нещата могат да вземат друг обрат.

Твърди се, че интерес към Нинджата има и от Манчестър Сити и Арсенал, но за момента от Юнайтед са едни гърди пред конкурентите за подписа му. Наинголан прави доста силен сезон с екипа на Рома.

Той бързо се наложи в състава на Руди Гарсия, като има записани 18 мача в Серия "А" и в тях е отбелязал 3 гола и е дал 1 асистенция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА