31 Януари, 2015 18:10 1 061 1

Божинов: В Тернана се преродих. Искам България да бие Италия с мой гол

  • валери божинов-
  • тернана-
  • българия

Нападателят е амбициран да се върне в националния отбор

Божинов: В Тернана се преродих. Искам България да бие Италия с мой гол - 1
Снимка: БТА/AP

Нападателят на италианския Тернана Валери Божинов призна, че е изключително амбициран да се завърне в националния отбор по футбол на България.

В интервю пред „Тутоспорт“ Божинов призна, че се чувства отлично в новия си отбор и е силно амбициран да вкара гол на Италия в квалификационния мач на България за Евро 2016.

„В Тернана се преродих и се надявам, че ако се представям на ниво с отбора ще мога да се върна в националния  отбор на България. Наскоро се чух със селекционера Ивайло Петев и той знае, че искам да си върна формата и отново да съм част от националния тим.Надявам се да играя в мача срещу Италия. Ако българите играем както си знаем, с агресия и висока преса, и не позволяваме на италианците да се възползват от празни пространства, може и да поднесем неприятна изненада на Антонио Конте. Надявам се на победа с гол на Божинов.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    Ми дано.