31 Януари, 2015 19:17 1 103 0

Реал Мадрид смачка Сосиедад и без Роналдо

  • реал мадрид-
  • реал сосиедад-
  • испания

Белият балет победи с 4:1

Реал Мадрид смачка Сосиедад и без Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Реал Мадрид спечели домакинството си срещу Реал Сосиедад с 4:1 в мач от 21-ия кръг на Ла Лига.

Футболистите на Сосиедад стартираха ударно срещата.  Още в 1-та минута центриране от корнер намери Елустондо, който с глава отбеляза за 0:1. Това беше и най-бързият гол в испанския шампионат от 2011 г. насам. Футболистите на Реал обаче не се поколебаха и отвърнаха светкавично на удара. В 3-та минута центриране на Марсело намери Хамес, който с глава изравни за 1:1. В 4-та минута пък мощен удар на Каналес мина покрай вратата на Касияс. Постепенно домакините иззеха инициативата в мача. В 20-та минута Хамес изведе по отличен начин Бензема, чийто шут бе спасен от вратаря Руи. Той трябваше да се намесва и след шут от близо на Хамес в 28-та минута. В 37-та минута шут на Бензема бе избит от Руи, но при добавката Рамос отбеляза за 2:1.

Второто полувреме мина под пълната доминация на „белия балет“. В 48-та минута прецизен шут на Иско мина покрай вратата. В 51-та минута комбинация между Бейл и Безнема завърши с гол на французина за 3:1. В 61-та минута удар на Иско бе спрян от защитник пред гол линията. В 77-та минута прекрасен фалцов удар на Безнема попадна във вратата за крайното 4:1. В 82-та минута Бейл бе изведен сам срещу вратаря, но Руи спаси неговия шут.  В 86-та минута Карвахал също излезе сам срещу вратаря, но и той изпрати топката покрай вратата.

След тази победа Реал Мадрид продължава да е лидер в испанския шампионат с актив от  51 точки. Сосиедад е на 11-то място с 22.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА