Last news in Fakti

31 Януари, 2015 20:34 1 520 0

Лудогорец със зрелищен обрат и престижна победа срещу руски гранд

  • лудогорец-
  • спартак москва-
  • испания

Българските шампиони победиха Спартак Москва с 3:2

Лудогорец със зрелищен обрат и престижна победа срещу руски гранд - 1
Снимка: БТA

Отборът на Лудогорец спечели престижна победа с 3:2 срещу руския гранд Спартак Москва, провела се по време на подготвителния лагер на отбора в Испания.

Футболистите на Лудогорец започнаха мача по-добре и заслужено стигнаха до преднина в 12-та минута. Тогава Кайсара изведе по отличен начин Абало, който нахлу в противниковото наказателно поле и отбеляза за 1:0. Малко преди това мощен удар на Марселиньо срещна гредата на вратаря Ребров . Постепенно футболистите на Спартак иззеха инициативата в мача и започнаха да редят положения.  В 27-та минута удар на Куисни мина покрай гредата на Стоянов. В 32-та минута отново шут на холандеца рикошира в бранител на Лудогорец и топката се озова във вратата за 1:1. В 42-та минута Кайсара получи директен червен картон за удар на противник без топка. Това породи истинско меле между двата отбора, след което изгонен бе и Дяков. Двата тима обаче се разбраха да продължат с по 11 човека и за разградчани влязоха Витиня и Анисе. В края на полувремето Куисни излезе сам срещу вратаря, но Стоянов се справи със ситуацията.

Още в началото на второто полувреме руският тим поведе в резултата. В 46-та минута топовен шут на Комбаров попадна във вратата за 1:2. Футболистите на Лудогорец бързо поеха контрола над срещата и се хвърлиха в нападение. В 51-та минута Ребров трябваше да спасява точен удар на Марселиньо. В 52-та минута отразен беше и изстрел на Витиня. В крайна сметка българският отбор успя да изравни в 65-та минута. Тогава центриране на Минев бе отклонено от Карлос в собствената му врата за автогол и 2:2. Решителното попадение бе отбелязано от Кишата в 86-та минута. Нападателят навърза няколко противникови бранителя и сточен удар от границите на наказателното поле отбеляза за крайното 3:2


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА