Last news in Fakti

31 Януари, 2015 21:59 882 0

Равенство с Леверкузен заземи Борусия Дортмунд на последното място в Германия

  • борусия дортмунд-
  • байер леверкузен-
  • германия

Двата отбора направиха 0:0

Равенство с Леверкузен заземи Борусия Дортмунд на последното място в Германия - 1
Снимка: БТА/AP

Отборите на Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд направиха равенство от 0:0 в мач от  18-ия кръг на германската Бундеслига.

Срещата на „Байарена“ стартира с натиск на футболистите на Леверкузен. Още в 1-та  минута вратаря на гостите Вайдерфелер трябваше да спасява два опасни удара.  В 39-та минута удар на Кастро бе избит от Хумелс пред гол линията. 

Играчите на Борусия заиграха по-добре в 50-та минута.  Тогава Имобиле проби по крилото и стреля, но ударът бе избит от вратаря Лено. В 64-та минута Ройс открадна една топка от защитата и стреля от близо, но Лено отново бе на мястото си. Домакините отвърнаха в 75-та минута, когато Кастро излезе сам срещу вратаря, но стреля над гредата.

След този резултат Борусия изпадна до последното място в класирането на германския шампионат с актив от 16 точки. Байер Леверкузен е на 5-то място с 29 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА