Last news in Fakti

1 Февруари, 2015 18:18 659 0

Ювентус не успя да пречупи Удинезе

  • ювентус-
  • удинезе-
  • италия

Двата отбора завършиха при равенство от 0:0

Ювентус не успя да пречупи Удинезе - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Удинезе удържа нулево равенство срещу Ювентус в домакинството си от 21-ия кръг на Серия А.

Първото полувреме премина под  инициативата на играчите на домакините. В 5-та минута  Меркес бе изведен на чиста позиция, но стреля неточно. В 12-та минута Ди Натале изведе добре  Фернандес, но неговият шут бе неточен. Футболистите на Ювентус  отвърнаха с хубав удар на Тевес, който мина над гредата.  В 21-та минута Теро  стреля точно, но Буфон спаси. Последваха няколко добри положения за „бианконерите“. В 28-та минута Йоренте засече центриране от корнер с глава, но от близо изпрати топката над гредата. В 38-та минута Погба стреля добре от далеч, но топката бе уловена от вратаря  Карнезис.

Второто полувреме протече равностойно.  В 52-та минута удар с глава на Данило бе спасен от Буфон. Ювентус можеше да поведе в 57-ъа минута,но изстрел на Перерйра срещна гредата. В 73-та минута Мората стреля добре от воле, но Карнезис улови. Домакините отвърнаха с опасен удар на Ди Натале, профучал покрай вратата на Буфон в 83-та минута. В 85-та минута комбинация между Погба и Тевес завърши с удар на Тевес, минал над вратата.

По този начин Юентус пропусна да се възползва от равенството на Рома от вчерашния ден. „Бианконерите“ са водачи в класирането на Серия А с актив от 50 точки, на 7 пред преследвачите си от Рим. Удинезе заема 11-то място с 28 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА