2 Февруари, 2015 01:38 3 325 1

Барселона обърна Виляреал в голово зрелище

  • барселона-
  • виляреал-
  • испания

Каталунците победиха с 3:2

Барселона обърна Виляреал в голово зрелище - 1
Снимка: БТА/AP

Барселона спечели домакинството си срещу Виляреал с 3:2 в мач от 21-ия кръг на Ла Лига.

„Каталунците“ нападаха още от началото на мача, но трудно достигаха до чисти голови положения. В крайна сметка играчите на Виляреал издебнаха своя момент и поведоха в 30-та минута. Тогава след продължително разбъркване в наказателното поле топката попадна в Чернишев и той отбеляза за 0:1.  Домакините изравниха в 45-та минута след шут на Неймар от границите на наказателното поле за 1;1.

Второто полувреме започна по-добре за гостите. В 51-та минута Дос Сантос нахлу през лявото крило и намери Вието, който отбеляза за 1:2 в полза на Виляреал. Футболистите на Барселона отвърнаха на мига. Още в 52-та минута многоходова акция между Суарес и Меси позволи на Рафиня да се открие на чиста позиция и да отбележи за 2:2. В 55-та минута Суарес изведе Меси и аржентинецът с красив удар от границите на наказателното поле отбеляза за крайното 3:2.

След този резултат Барселона продължава да е на второ място в класирането с актив от 50 точки, на 1 зад лидерите от Реал Мадирд, които имат и мач по-малко. Виляреал се намира на 6-то място с актив от 38 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 0 Отговор
    Добър мач се получи. Барса заслужено си спечелиха домакинството!