Last news in Fakti

27 Февруари, 2015 13:58 813 0

Грандовете блокирали Мач на звездите във футбола

  • мач на звездите-
  • грандове-
  • календар

Участниците трябвало да получат по 1 милион долара

Грандовете блокирали Мач на звездите във футбола - 1
Снимка: БТА/АР
Европейските грандове са блокирали идеята за осъществяване на Мач на звездите във футбола. Идеята е била за създаването на традиционен шоу двубой по подобие на НБА. Идеята е била в напреднала фаза и пред финализиране, но големите европейски клубове са наложили вето на идеята, информира „Дейли Мейл“.
 
Двубоят е трябвало да се финансира от китайска компания, която е щяла да даде по 1 милион долара на всеки от участниците. Идеята е била на „Амстердам Арена“ да се противопостави отбор на Европа срещу тим на останалия свят. Двата състава е трябвало да бъдат ръководени от селекционери на национални отбори.
 
Големите клубове обаче се противопоставили на идеята. Те обявили, че футболистите и без това участват в сгъстен календар от мачове и не искат да рискуват да загубят звездите си заради нелепа контузия в шоу сблъсък по време на сезона.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА