Last news in Fakti

27 Февруари, 2015 19:20 809 0

Отложеният старт в Банско ще се проведе в понеделник

  • банско-
  • световна купа-
  • понеделник-
  • ски-алпийски дисциплини-
  • слалом

Състезанието ще се проведе в понеделник от 11 часа

Отложеният старт в Банско ще се проведе в понеделник - 1
Снимка: БТА

Супергигантският слалом за Световната купа по ски-алпийски дисциплини в Банско, който днес бе отменен заради мъгла, ще се проведе в понеделник, 2 март.

Новината бе обявена в сайта на Международната федерация по ски (FIS), като началният час на състезанието ще е 11:00.

Заради мъгла днес жените не успяха да стартират в супергигантския слалом. Журито на състезанието премести пет пъти началния час с надеждата видимостта да се подобри, но това не се случи.

До края на сезона остават четири супергигантски слалома, като два са в българския курорт. В битката за малката световна купа в дисциплината Линдзи Вон и Ана Фенингер водят много оспорвана борба, като американката има само осем точки аванс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА