Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 13:00 952 0

Моуриньо: Мачът с Тотнъм е най-важният в кариерата ми

  • жозе моуриньо-
  • челси-
  • тотнъм-
  • купа на лигата

Челси и Тотнъм ще спорят за трофея от Купата на лигата в Англия

Моуриньо: Мачът с Тотнъм е най-важният в кариерата ми - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Челси Жозе Моуриньо определи утрешния мач срещу Тотнъм като „най-важният” в кариерата му.

„Сините” ще се изправят срещу „шпорите” в спор за трофея от Купата на лигата, като финалът е с начален час 18:00 българско време.

„Финалът е най-важният в кариерата ми. Той е по-важен дори от финалите в Шампионската лига”, сподели Моуриньо, цитиран от Goal.com.

„Най-важният мач в моята кариера винаги е следващият. Бъдещето не е от значение в момента, мисля само за настоящето и утрешния мач”, сподели още португалският наставник на Челси.

„Сините” от Лондон ще играят първи финал в турнира за Купата на лигата от 2008 година насам, когато загубиха именно от Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА