Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 16:09 663 0

Берое отвя Локомотив Пловдив

  • берое-
  • локомотив пловдив-
  • а група

Заралии победиха с 3:0

Берое отвя Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БТА

Отборът на Берое спечели с 3:0 домакинството си срещу Локомотив Пловдив в мач от 20-ия кръг на А група.

Домакините започнаха силно мача и поведоха още в 8-та минута. Тогава центриране от корнер на Керкар намери Иванов, който с глава отбеляза за 1:0 в полза на Берое. В 13-та минута добър изстрел от воле на Керкар мина покрай вратата на Господинов. Футболистите на Локомотив отвърнаха в 15-та минута, когато точен шут на Делев бе отразен от Макенджиев. В 25-та минута Сандански намери на добра позиция Керкар, който след като преодоля браните отбеляза за 2:0. В 27-та минута шут на Дишлиев попадна в гредата на Макенджиев, а при добавката Делев не успя да върне един от головете.  Берое отвърна с добър удар с глава на Елиаш, минал покрай гредата в 38-та минута. В края на полувремето Иванов отбеляза трети гол за заралии, който бе отменен заради нарушение в нападение.  До почивката треньорският щаб на Локомотив трябваше да направи три принудителни смени заради контузии на Дишлиев, Дяков и Траянов.

Второто полувреме започна с добро положение за Берое, когато шут на Мапуку мина покрай вратата. В 72-та минута отново Мапуку излезе сам срещу вратаря, но Господинов отрази неговия шут. Последва мощен шут на Керкар, който удари горната греда. Все пак домакините стигнаха до трети гол, когато Елиаш изведе Аесс, който с прехвърлящ удар преодоля Господинов за крайното 3:0.

След този резултат Берое продължава да заема 3-то място в шампионата с актив от 34 точки, докато Локомотив Пловдив е на 9-то с 20.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА