Last news in Fakti

28 Февруари, 2015 16:49 821 3

УЕФА вдигна мониторинга над Левски

  • левски-
  • мониторинг-
  • уефа

Сините са изпълнили изискванията за финансов феърплей

УЕФА вдигна мониторинга над Левски - 1
Снимка: БТА

УЕФА премахна наложения над  футболния отбор на Левски мониторинг  за нарушаване на правилата за финансов феърплей.

През лятото на миналата година на отбора беше наложена глоба от 200 000 евро за нарушаване на правилата за финансова стабилност. От футболната централа препоръчаха на „сините“ да намалят разходите си за заплати и месечния си бюджет. От ръководството на тима бързо се съобразиха с новите изисквания и сега от УЕФА съобщиха, че мониторингът над клуба е вече вдигнат.  Той е в компанията на турския Трабзонспор и чешкия Спарта Прага, които също са изпълнили  изискванията на централата.

За неизпълнение на правилата за финансов феърплей с по 200 000 евро са глобени отборите на Хъл Сити,  Рух Хожув, Апоел Тел Авив и Панатинайкос. В момента започват разследвания за установяване на финансови дефицити срещу руските отбори на Динамо Москва и Локомотив Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 909

    1 2 Отговор
    Тоя отбор с негрите е срам и позор за България !!!Трябва от БФС да забранят на футболните клубове да носят имена на Патриоти като Васил Левски и Христо Ботев ! Само срамът имената на Патриотите и са срам за България !
  • 2 любител

    0 2 Отговор
    Верно трябва да се забрани клубове да носят имена на национални герой, пълен срам некви да плюят Левски, Ботев...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.