1 Март, 2015 09:50 1 882 0

Георги Дерменджиев: Нямаме оправдание

  • георги дерменджиев-
  • оправдание-
  • лудогорец

Той призна, че футболистите му се поддават на напрежението

Георги Дерменджиев: Нямаме оправдание - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че няма как да намери оправдание за неговия тим след загубата от Литекс с 1:0.

Той призна, че футболистите не са провели мача по предварително планирания начин и определи червения картон на Моци като необмислен.

„Бяхме много нервни и не проведохме мача , така както бяхме говорили. Изнасяхме топката бавно и позволявахме на играчите на Литекс да разиграват, а от там и да реализират. Футболистите са живи хора и нуждата от задължителната титла носи след себе си напрежение. Нямаме оправдание.

Червеният картон на Моци беше доста необмислен. Не знам дали не е чул сигнала. Много говорим с футболистите, за това, че не трябва да се поддават на напрежението и да бъдат спокойни.  Не е приятно да губиш. Точките се увеличават,а мачовете намаляват. Все пак съм обнадежден.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА