Last news in Fakti

1 Март, 2015 16:23 891 0

Ливърпул тресна Сити на "Анфийлд"

  • ливърпул-
  • манчестър сити-
  • красив гол

Красив гол попари "гражданите" и ги отдалечи от водача Челси

Ливърпул тресна Сити на "Анфийлд" - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Ливърпул днес затвърди добрите си изяви във Висшта лига на Англия, след като надигра с 2:1 настоящия шампион Манчестър Сити на своя "Анфийлд".

Началният натиск на домакините даде бърз резултат и още в 11-ата минута Хендерсън откри резултата след страхотен фалцов удар от около 20-ина метра.

Сити обаче не се стресна от ранния гол и само 14 минути по-късно, Един Джеко изравнио резултата за 1:1, след като бе изведен по перфектен начин от Агуеро и стреля в далечния ъгъл.

Втората част обаче в играта на Сити отново се забеляза колебание на моменти и в един от тях Пуул се възползва да реши мача в своя полза.

В 75-ата минута Коутиньо изведе отново Ливърпул напред след страхотен удар от близо 25 метра.

До края на срещата героят Коутиньо и появилият се като резерва Стъридж дори пропуснаха да направят победата на Ливърпул още по-изразителна.

"Гражданите" нямат успех на "Анфийлд" от май 2003 година, докато Ливърпул остава непобеден в шампионата от началото на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА