Last news in Fakti

2 Март, 2015 10:30 1 142 0

ПСЖ не можа да надвие Монако

  • псж-
  • монако-
  • лига 1

Голямото френско дерби завърши без победител

ПСЖ не можа да надвие Монако - 1
Снимка: БТА/АР

Претендентът за титлата ПСЖ пропусна да оглави класирането след грешката на лидера Лион срещу Лил. Столичният гранд завърши 0:0 при гостуването си на намиращия се в отлична форма тим на Монако в дербито от 27-ия кръг на френската Лига 1.

През първото полувреме гостите от Париж имаха повече ситуации за попадение, но Единсон Кавани и Езекиел Лавеци направиха няколко пропуска от чисти позиции.

През втората част ситуацията на терена не се промени особено много и ПСЖ продължи да е по-настоятелният тим. Така в 62-ата минута дойде най-чистото положение пред вратата на Даниел Субашич. Марко Верати изведе на отлична позиция Хавиер Пасторе, но прехвърлящият удар на аржентинеца мина покрай гредата.

Четири минути по-късно Бербатов се появи в игра на мястото на Антони Мартиал, но българинът не успя да помогне особено много за активизирането на действията на Монако в предни позиции и срещата остана без гол.

С равенството тимът на ПСЖ остава с 53т., на една точка зад лидера Лион.

Монако пък заема четвърто място с актив от 44, но и мач по-малко от останалите във френския елит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА