Last news in Fakti

2 Март, 2015 11:30 13 521 18

Вон: Снегът в Банско е твърде опасен

  • линдзи вон-
  • банско-
  • лошите условия

Лошите условия попречиха при спускането на американката

Вон: Снегът в Банско е твърде опасен - 1
Снимка: БТА/АР

Красивата представителка на световния ски елит Линдзи Вон бе леко изненадана от условията на пистата над Бъндеришка поляна в Банско, където се проведе суперкомбинацията, валидна за Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

Американката бе сред най-ощетените от условията, тъй като точно за нейното спускане мъглата за пореден път се наслои и на практика Вон кара "на тъмно".

"Това е някаква шега. Този сняг е твърде опасен за каране на ски", каза Вон, цитирана от "Ройтерс" "Трябваше да забавя през цялото трасе, защото не виждах нищо. Най-важното е, че успях да стигна до финала, без да се нараня", добави Вон, която наскоро се завърна на пистата след две тежки операции. Олимпийската шампионка от Ванкувър 2010 Виктория Ребенсбург от Германия и австрийката Никол Хосп също разкритикуваха условията. "Беше много трудно. Пистата беше в лошо състояние, имаше дупки, а снегът беше катастрофа", каза Никол Хосп, която е носителка на Световната купа за 2007 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    7 0 Отговор
    Ще правим втори лифт,а горе е ужас. Чакахме опашки на влековете половин ден да се спуснем 5-6 пъти,горе няма влекове ние ще правим втори лифт. Българска работа необмислена. Сто пъти по-добре в Австрия.Това беше последното ми ходене в Банско.Цените космически,условията отврат !!

    Коментиран от #4, #8

  • 2 Факира

    3 3 Отговор
    Супер мацка !! Ако не бехме минали през комунизма и тука щехме да имаме такива мадами !! А са кво имаме - простаци, бездомници и най-тачените от жените - дебели кубенца. Такива дебели кубенца съм виждал в Германия висят на боклуджииските камиони и събират боклуците.

    Коментиран от #3, #9, #11

  • 3 Япа ти

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факира":

    Само ти си най хубавия.
  • 4 mediator37

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от " Българин":

    Нищо не е станало изведнъж. Банско ще стане най-хубавият ски-курорт от Норвегия до Бяло море. Като се направи втори лифт и влековете ще се направят след него, споко! Не може първо бензиностанции насред полето да се построят, а после магистрали. Всичко по реда си. Дишай дълбоко. Ходи карай на Чепеларе. И сняг и лифтове и влекове и най-дългата писта в БГ.
  • 5 скиор

    6 0 Отговор
    Който иска да си чупи главата да ходи на Банско на ски.Условията са отвратителни.
  • 6 Shmeker

    1 1 Отговор
    Може и да е някой ревнивец на малката. Тя всъщност има ли 14?
  • 7 Бай хой

    4 0 Отговор
    На калпавият моряк и водораслите му пречат.

    Милото ни президентче е организирало подарък апартамент на тази лигла въпреки че десетки семейства в Мизия и Бисе преживяха зимата в фургони. ПОЗОР, ПОЗОР и пак ПОЗОР.Възмутително.

    А жалките ни спортни журналистчета надминаха и тези от соца когато боготворяха съветските спортисти. Сега в ефира можеш да чуеш само имената на линзи вон и боде милър. Ако не беше толкова жалко щеше да е смешно. Българските национални медии плащат с парите ни на псета които работят за чужди интереси.

  • 8 dempsy

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от " Българин":

    До българин по убаво да не си стъпил вечье и без тава дриполето ни са в повече
  • 9 Shmeker

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факира":

    Една жена може да изглежда е като таа и пак да не става.
  • 10 ххх

    2 1 Отговор
    Вонче, Вончеее - условията са едни за всички, а оправдонията ти , тук всеки ден ги чуваме - времето или някой друг е виновен - абе като чета статията - като мома от Банско си ....
  • 11 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факира":

    Да ти имам вкуса! И какво общо имаше комунизма с тази лапачка?
    Тази не може да се намаже на малкия пръст по красота на половината българки!!!
  • 12 199

    0 0 Отговор
    не съм те викал да идваш,ако те потърсех щеше да е за друго
  • 13 guest

    1 0 Отговор
    Май в Банско нещо не е наред ...
  • 14 Onzi

    2 0 Отговор
    Времето е такова каквото е, никой не е виновен за него. Просто не става за каране, трябвало е да архивират мераците.
    Друг е въпроса за Юленчетата, валяк да ги гази. А тея дето реват, че не им трябват българи - дано ги налазят гости от Столипиново и Факултето и цял живот душа да берат.
  • 15 Kоси

    4 1 Отговор
    Когато състезателки от подобна величина са спонсорирани от чуждестранни курорти или те самите имат инвестиции в тях, се получават коментари от рода на "снега е много опасен поради мъглата"!
  • 16 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    комунистическа пропаганда.

    Коментиран от #18

  • 17 Гунчо

    0 0 Отговор
    Щях да се учудя ,ако всичко беше наред! Каквито са ни пътищата, такива и пистите.Има още много да се учим
  • 18 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Маурчи IV":

    Вярно ли е комунистка. .а си докъде стигнаха нещата. Червени комунистки да изпращат от хамерика да плуят на боко-тиквата постиженията.