Last news in Fakti

2 Март, 2015 19:15 1 124 0

ЦСКА няма да привлича Джаксън Менди

  • цска-
  • джаксън менди-
  • трансфер

Ръководството на ЦСКА се вслуша в исканията на феновете

ЦСКА няма да привлича Джаксън Менди - 1
Снимка: БТА

Сагата с Джаксън Менди и евентуалното му завръщане на „Българска армия” приключи. От ръководството на ЦСКА излязоха с официално обръщение, в което ясно заявиха, че футболистът няма да носи фланелката на „армейците”.

След раздялата на Менди с Литекс и появилите се спекулации, че бившият играч на ЦСКА ще се завърне в София, феновете на „червените” изразиха позицията си, че не го искат обратно в тима.

Вижте съобщението, публикувано в сайта на ЦСКА:

Армейци, ЦСКА София информира, че Джаксън Менди няма да бъде привлечен в редиците на отбора. Клубът отчита сходна позиция с представители на всички фен фракции в страната. 

Ръководството взе под внимание искреното извинение на Менди, но не може да приеме подобни нападки, пък били те и преди време, към най-голямата футболна институция в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА